Bewindvoering Venlo

Bewindvoering door Zorg & Budget in Venlo

Zorg & Budget staat graag voor u klaar als u gebruik wilt maken van bewindvoering in Venlo. Door onze ruime ervaring en sociale betrokkenheid zorgen we ervoor dat uw financiële situatie weer snel gezond en onder controle is. Het zelf voeren van een correcte financiële administratie is niet altijd vanzelfsprekend. Deze kan door toedoen van verschillende situaties of veranderingen ernstig in het geding komen.

De bewindvoering van Zorg & Budget kan op dat moment uitkomst bieden. Hierbij kunt u denken aan situaties waarbij uw persoonlijke omstandigheden te wensen overlaten zoals bijvoorbeeld geestelijke of lichamelijke beperkingen. Maar, ook als u grote financiële schulden heeft opgebouwd is bewindvoering een goede oplossing. Schulden, veroorzaakt door welke situatie dan ook, geven onrust en spanningen.

Vaak ziet u geen uitweg meer waardoor de problemen zich alleen maar opstapelen met alle gevolgen van dien. De bewindvoering van Zorg & Budget in Venlo voorkomt dit. We voorzien u van een tijdelijke ondersteuning en begeleiding en streven daarbij naar het vakkundig oplossen van de ontstane problemen. Daarbij hanteren we een professionele en persoonlijke aanpak die altijd op maat wordt gemaakt en volledig is afgestemd op uw situatie.

Bewindvoering in Venlo

Bewindvoering door Zorg & Budget in Venlo Financiële problemen komen voor in elke laag van onze samenleving. Een goede ondersteuning en begeleiding zorgt ervoor dat deze problematiek beperkt blijft en opgelost wordt. Bij Zorg & Budget geloven we er namelijk in dat niemand vrijwillig vraagt om problemen op financieel gebied. Door verschillende omstandigheden kan de grip op de administratie verloren gaan. Op den duur brengt dit vervelende gevolgen met zich mee zoals bijvoorbeeld een beslaglegging of incasso.

Om dit te voorkomen biedt de bewindvoering van Zorg & Budget de juiste hulp. Samen met u maken we het in- en uitgavenpatroon inzichtelijk, alsook de openstaande en opgebouwde schulden. Uiteraard mag u daarbij van ons een vakkundig budgetplan verwachten die een helder kijk geeft op de actuele situatie. Dit inzicht geeft rust en zorgt ervoor dat problemen op het gebied van financiën niet toenemen maar opgelost worden. Uiteraard staat de bewindvoering van Zorg & Budget in Venlo ook voor u klaar als u begeleiding nodig heeft in de vorm van een schuldhulpverleningstraject.

Ook dragen we zorg voor het verwerken van inkomende poststukken, en beheren we uw administratie op correcte wijze. Zo krijgt u weer grip op uw financiële situatie én dragen we bij aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden als u op zoek bent naar bewindvoering in Venlo.

Neem contact op.

 

Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoerders en Inkomensbeheer.
Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren.