budgetbeheer

zorg&budget_banner_2

Wij helpen u graag bij het in balans brengen van uw financiƫn wanneer u zelf moeilijk met geld om kunt gaan of problematische schulden heeft.


Wanneer er behoefte is aan budgetbeheer komen inkomsten en uitgaven onder beheer van Zorg & Budget. Inkomsten worden op een beheerrekening gestort van waaruit alle vaste lasten en overige kosten worden betaald. Overig besteedbaar geld wordt op een leefgeldrekening gestort. Op die manier kunnen er geen nieuwe schulden opgebouwd worden.

Binnen het budgetbeheer biedt Zorg & Budget twee pakketten;
budgetbeheer standaardpakket
Samen met de klant wordt een budgetplan opgesteld. Via een beheerrekening worden vaste lasten betaald en het overig inkomen wordt gestort op een leefgeldrekening. Klik hier voor het budgetbeheer standaardpakket.

budgetbeheer all-in
Er wordt een budgetplan opgesteld, alle vast en overige lasten worden betaald, weekgeld wordt gestort op leefgeldrekening, ondersteuning en advies bij het toe leiden naar een schuldhulpverleningstraject. Klik hier voor het budget all-in pakket

Ziet u kansen in bovenstaande pakketten voor uw financiƫle situatie of heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u gerust contact op.

Nadat u contact hebt opgenomen plannen we, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt in een vertrouwde omgeving plaats, liefst bij u thuis.

In bepaalde gevallen worden de kosten voor budgetbeheer vergoedt. Informeer naar de mogelijkheden.