home

Zorg & Budget biedt beschermingsbewind, budgetbeheer en mentorschap vanuit een sociale insteek.

Heeft u problemen uw inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen of zoekt u hulp voor een familielid of kennis?

Dankzij jarenlange ervaring in de maatschappelijke dienstverlening worden mensen op deskundige en persoonlijke wijze begeleid bij Zorg & Budget.

Zijn uw inkomsten en uitgaven niet meer in balans? Of wilt u begeleiding en ondersteuning voor uzelf of voor een familielid vanwege lichamelijke en/of verstandelijke problematiek? Wij bieden graag hulp door middel van beschermingsbewind, budgetbeheer en mentorschap. Dit doen wij voor zowel individuen als voor meer-persoonshuishoudens.

Zorg & Budget biedt hulp vanuit een sociale insteek. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zijn dagelijks van 9.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Als u bij ons kantoor langs wilt komen kunt u een afspraak maken voor een gesprek.

Neem gerust contact op!

Zorg & Budget is lid van de NBBI, een brancheorganisatie voor bewindvoerders. Voor meer informatie gaan naar http://www.nbbi.eu/.

Tevens heeft Zorg & Budget en lidmaatschap bij NBPM, een beroepsvereniging voor professionele mentoren. Voor meer informatie gaan naar https://www.nbpm.nl/

 

Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoerders en Inkomensbeheer.
Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren.