Beschermingsbewind

Beschermingsbewind van Zorg & Budget in Venlo

Wilt u voor een familielid of naaste gebruik maken van het beschermingsbewind van Zorg & Budget in Venlo? We helpen u daar graag bij. Door persoonlijke omstandigheden of door toedoen van een lichamelijke of geestelijke beperking, kan het zijn dat de zorg voor de financiële administratie niet meer vanzelfsprekend is. Omdat u er als familielid of betrokkene zeker van wil zijn dat er hierdoor geen nare situaties ontstaan, is het mogelijk om gebruik te maken van het beschermingsbewind van Zorg & Budget in Venlo.

Op deze manier bent zowel u als de cliënt zeker van het feit dat de financiën goed geregeld worden. Een beschermingsbewind is niet alleen geschikt voor mensen die hinder ondervinden van lichamelijke of mentale problemen. Ook voor cliënten met schulden van grote omvang is het instellen van een bewindvoering een goede tijdelijke keuze. Dit geeft een prima ondersteuning en begeleiding tot de problematiek volledig is opgelost.

Hoewel er voor een bewindvoering een aanvraag gedaan moet worden bij de kantonrechter, kan Zorg & Budget u persoonlijk en professioneel bijstaan als u op zoek bent naar beschermingsbewind in Venlo. Wilt u graag gebruik maken van een beschermingsbewind voor uzelf, of voor een dierbaar persoon of familielid? Maak dan eens kennis met Zorg & Budget in Venlo.

Professioneel beschermingsbewind in Venlo? Zorg & Budget helpt u graag

Niemand vraagt vrijwillig om financiële problemen. Deze problematiek heeft vrijwel altijd een achterliggende reden waardoor grip en overzicht gaandeweg volledig zoek lijken te zijn. Ook als u of uw naaste door lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer in staat is om voor zijn of haar eigen financiën te zorgen, staat het beschermingsbewind van Zorg & Budget graag voor hen klaar. Dit doen we door hen te begeleiden in de breedste zin van het woord.

Zo zorgt het beschermingsbewind van Zorg & Budget in Venlo voor een overzichtelijke inventarisatie van het inkomsten en uitgavenpatroon, en welke openstaande schulden cliënt heeft. Daarnaast stellen we een professioneel budgetplan op welke een duidelijk inzicht geeft op de huidige situatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat vaste lasten netjes worden doorbetaald zodat financiële schulden op dat gebied niet verder oplopen.

Een beschermingsbewind van Zorg & Budget in Venlo helpt de cliënt tevens met het openen van bankrekeningen, het verwerken van poststukken en het beheer van de financiële administratie. Daarnaast zorgen we voor het storten van leefgeld, informeren en adviseren we bij verschillende juridische. Het toeleiden naar een schuldhulpverleningstraject en het begeleiden en ondersteunen tijdens dit traject behoort tot onze dienstverlening.

Neem contact op

 

 

Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoerders en Inkomensbeheer.