Mentorschap

Mentorschap bij Zorg & Budget in uw regio.

Bevindt een geliefd persoon uit uw omgeving zich in een situatie waarin de hulp van mentorschap gewenst is? Maak dan eens kennis met Zorg & Budget. Onze ervaren mentoren ondersteunen cliënten in tijden wanneer dat extra nodig is. Als deze mensen door toedoen van een lichamelijke, geestelijke of andere beperking tijdelijk niet in staat zijn om hun eigen zaken te behartigen, kan er gebruik worden gemaakt van mentorschap bij Zorg & Budget.

Wij bieden mentorschap aan in de provincies Noord Limburg, Midden Limburg, Noord Brabant en Gelderland. Ons kantoor is gevestigd in Venlo en Apeldoorn.

Zeker als zij door toedoen van lichamelijke of mentale klachten niet in staat zijn om de regie over hun eigen leven te behouden, is het fijn als ze kunnen vertrouwen op een mentor die deze belangrijke zaken voor hen behandeld. Hierbij kan er gedacht worden aan diverse zaken rondom verpleging, begeleiding of behandelingen in de breedste zin van het woord. Mentorschap bij Zorg & Budget staat niet alleen garant voor zorg van hoge kwaliteit, maar bij ons staat ook een persoonlijke vertrouwensband hoog in het vaandel.

De kwaliteit van leven van de cliënten komt daarmee altijd op de eerste plaats. Aan de hand van een persoonlijk traject worden er diverse doelen van de zorg beschreven in een zogenaamd begeleidingsplan. Deze wordt door de rechtbank opgesteld en geeft duidelijkheid over wat er van de mentor wordt verwacht. Wilt u voor uw geliefde of naaste graag gebruik maken van het mentorschap van Budget & Zorg ? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Professioneel mentorschap.

Als u voor uw naaste of familielid gebruik wilt maken van het mentorschap van Zorg & Budget, dan mag u rekenen op een professionele verhouding tussen mentor en cliënt waarbij zijn of haar persoonlijke belangen altijd voorop komen te staan. Een professionele mentor van Zorg & Budget Venlo is dan ook niet alleen een wettelijke vertegenwoordiger of belangenbehartiger, maar meer dan eens ook de vertrouwenspersoon van de cliënt.

Doordat de mentor regelmatig overleg heeft met eventuele zorginstellingen of behandelaars, wordt een goede controle op de ontvangen zorg gegarandeerd. Bij het mentorschap van Zorg & Budget Venlo is er tevens ruimte voor persoonlijke aandacht. Dit draagt bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de cliënt. Hierbij kunt u denken aan leuke wandelingen, het drinken van een kop koffie of het voeren van een gezellig gesprek.

Te allen tijde staat de wens van de cliënt voorop. Daarnaast maakt de mentor van Zorg & Budget Venlo zich sterk voor de belangen van de cliënt en de naleving hiervan. Bent u voor uw naaste, familielid of geliefde op zoek naar een mentor? Maak dan eens kennis met het mentorschap van Zorg & Budget Venlo.           

Als de hulpverlening of zorg alleen vergoedt wordt vanuit een PGB, dan bieden wij  het PGB beheer aan.      Neem contact op