over Zorg & Budget

Zorg & Budget ondersteunt en begeleidt mensen in financiële crisis vanuit een sociale insteek. Jaren ervaring in maatschappelijke dienstverlening zorgt ervoor dat de begeleiding en coaching op een persoonlijke en deskundige wijze worden uitgevoerd.

Wanneer u moeilijk met geld om kunt gaan of problematische schulden heeft, kan budgetbeheer een goede oplossing zijn. Zo wordt het ontstaan van nieuwe schulden voorkomen en komen inkomsten en uitgaven weer in balans. Binnen budgetbeheer kan gekozen worden uit twee paketten: budgetbeheer standaardpakket of budgetbeheer all-in.

Wanneer financiën niet behoorlijk behartigd kunnen worden vanwege lichamelijke en/of geestelijke toestand is beschermingsbewind gewenst. Een verzoek voor onderbewindstelling moet worden aangevraagd bij de rechtbank.

Zorg & Budget biedt tegen lage tarieven begeleiding en coaching binnen en buiten de regio Venlo. Er wordt gehandeld volgens de regels van het kwaliteitsbureau van de rechtbank en volgens de voorwaarden van de branchevereniging.

 

 

Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoerders en Inkomensbeheer.